multirumslyd>

Multirumslyd

← Tilbage til forside

Lyd i boligen er noget, vi går meget op i

Vores udgangspunkt er det arkitektoniske. Det vil sige, at vi gerne vil lave løsninger, hvor højttalerne er indbygget i loft/vægge og hvor der er tænkt over de rigtige placeringer, også i forhold til akustik lofter, belysning, osv.

Vi har subwoofere til indbygning i væggen, sådan at det store køkken/alrum fyldes med lækker musik fra en usynlig subwoofer.

Kunne du tænke dig et bestemt lydsystem, fx SONOS eller lignende? Så kan vi også kombinere det, sådan at du evt. får indbygningslyd i køkken/alrum, stue samt løse enheder i hjørnerne på badeværelserne. Der er mange muligheder og vi er med på rådgivning omkring det, der passer bedst til jeres behov.

Vores udvalg er stort inden for indbygning. Vi har højttalere til indbygning i loft og vægge, hjemmebiograf løsninger, hi-fi, usynlige højttalere og udendørs lyd med både alm. udendørshøjttalere og systemer med små enheder og subs, som kan stå eller blive gravet ned i haven. Det giver en flot og super god lyd!

Vi står gerne for at koordinere dette med andre håndværkere, så du som kunde får en flot løsning hver gang! Vi sørger for hele installationen fra start til slut. Vi går opsætningen igennem med jer og sætter det op på jeres enheder. Det kan jo ikke blive lettere!

Brands
Sonos