Intelligent hjem>

Smarthome

← Tilbage til forside

Smart home / Smart hjem er et begreb, der dækker over elektronik, som gør din hverdag lettere. Du kan styre din musik, tænde dit lys og mere blot med stemmen, i stedet for at skulle ind på en app på telefonen eller hen til et tryk på væggen.

Eller du kan også starte din playliste fra Spotify med en stemme kommando. Det kan også være din dørringklokke med video eller din garageport, som du også styrer herigennem.

Det behøver ikke at være dyrt. Mange elektronikprodukter kan i dag sættes op i samme system som fx Google Home eller Alexa sådan, at de taler sammen.

Vi arbejder meget med både opsætning og installation af de her enheder og kan derfor være med til at rådgive omkring valg af enheder, når man skal opbygge et system i et hjem. Der er rigtigt mange muligheder i dag inden for denne kategori.

Man skal være meget opmærksom på, om man vil vælge et ”hjemme” setup, hvor man selv skal være med til løbende at holde det opdateret og kørende. Det giver selvfølgelig nogle små udfordringer. Eller også skal man beslutte, om man gerne vil have et professionelt setup. I så fald anbefaler vi Control4. Se mere her

Vi kan være med til at lave begge dele og vil meget gerne hjælpe fra start. Kontakt os endelig for rådgivning.