Styring af lys>

Styring af lys/intelligent el

← Tilbage til forside

Vi har stor erfaring med at lave nye villaer med Philips HUE-systemet

HUE er et forholdsvis prisbilligt system med mange muligheder for integration med andre i smart home universet. Det er et standart, men godt og smart system, som er væsentligt mere intelligent end mange af de andre dansk producerede systemer. Samtidigt er det utroligt brugervenligt og nemt. Som ejer kan du selv indstille det uden dyre teknikerbesøg.

Idet vi som el-installatør kender til reglerne i Danmark og hvilke installationer, der skal laves og hvordan de skal laves, så du får det bedste resultat, anbefaler vi, at I kontakter os tidligt i projektet for at vi kan få planlagt det rigtigt.

Vi arbejder direkte med producenter fra USA, hvor udviklingen er stor og det går stærkt inden for smarthome. Det gør, at vi altid er godt med i forhold til den seneste udvikling. Tit og ofte sker det, at vi tester/prøveopsætter udstyr og enheder, som endnu ikke er nået det danske marked.

Det giver dig en tryghed, at vi skal ikke teste hos jer, men installere elektronik vi ved der virker og som er med til at gøre jeres hverdag lettere!