Videoovervågning>

Videoovervågning

← Tilbage til forside

Videoovervågning giver dig også tryghed som en alarm enten i din virksomhed eller dit hjem

I dag findes der flere systemer som, kombinerer overvågning og alarmfunktionen som eks. Arlo eller NEST.

Mange vælger i dag, når de skal sikre hjemmet, et system som Arlo. Funktionaliteten i overvågningen kombineret med notifikationer på ens iPhone eller Android enhed giver tryghed, når børnene kommer hjem fra skolen eller når man er på ferie og der er aktivitet omkring huset.

Systemer som Arlo og NEST kan ligeledes kombineres med andre smarthome systemer som fx Google Home eller Alexa.

Med overvågning får man den fordel, at man opdager evt. ubudne gæster tidligt, og ikke først når de er på vej ind gennem en rude eller dør.

Vi laver også traditionelle overvågningssystemer, som er oplagte til større installationer, erhverv eller en større villa. Disse systemer kan med fordel kombineres med Control4, som så binder det hele sammen og gør, at det kan styres fra en app. Det giver maksimal komfort i hverdagen og er nemt for alle at bruge.

Adgangskontrol med motorlåse på yderdøre kan også være en god ide, når man planlægger ny villa eller i virksomheden.

Vi har erfaring med flere systemer og kan få disse integreret i løsningerne, så det er let at bruge og samtidigt giver øget sikkerhed og tryghed.

Vores opgave er at få skræddersyet en løsning, som passer til jeres behov og budget. Vi har ikke alene erfaring med de traditionelle systemer, men også med de nye som fx Arlo og NEST.

Kontakt os tidligt i projektet, idet det kræver planlægning for at få det hele smukt integreret i vægge, døre og vinduer.